Kthehu te harta

Hekrari / Metal Punues

DPZ Tina

Aktiviteti:

Hekrari, Metal Punues

Eksperienca:

40 vite

Adresa:

Gursel dhe Bajram Sylejmani

E-mail:

Instagram:
Numri i Telefonit:

044894923