Kthehu te harta

Rrobaqepës

Ibo Tex

Aktiviteti:

Rrobaqepës

Eksperienca:

5 vite

Adresa:

Rr. Gursel dhe Bajram Sylejmani

E-mail:

ibadeteibrahimi2266@gmail.com

Instagram:
Numri i Telefonit:

045544387