Kthehu te harta

Rrobaqepës / Veshje / Veshje Kombëtare

Sanije Syla B.I.

Aktiviteti:

Rrobaqepës, Veshje, Veshje Kombëtare

Eksperienca:

10 vite

Adresa:

Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani

E-mail:

npsh.ermira@hotmail.com

Instagram:
Numri i Telefonit:

044869226