Kthehu te harta

Rrobaqepës

Teuta Ukshini B.I.

Aktiviteti:

Rrobaqepës

Eksperienca:

24 vite

Adresa:

Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani

E-mail:

teutaukshini05@gmail.com

Instagram:
Numri i Telefonit:

045693349