Thumbnail

Shamsie Raqi

Rrobaqepës

30 vite

Rr. 12 Qershori

Thumbnail

Rasim Shefkia

Lëkurpunues, Punë dore

150 vjet

Rr. Enver Topalli, nr. 61

Thumbnail

Nehat Mehmeti

Punë dore

60 vjet

Rr. 15 Shkurti, nr. 66

Thumbnail

Këpucëtaria Gafa

Këpucëtar

10 vjet

Rr. Kemajl Hetemi

Thumbnail

Fatmir Saraqi

Lëkurpunues

70 vjet

Rr. Naim Beka

Thumbnail

Adifete Shabani Fashion

Punë dore

4 vite

Rr. Ilir Konushefci

Thumbnail

The Village Farm LLC

Punë dore

10 vite

Rr. Rruga Tafaliu

Thumbnail

Melehate Çalaj B.I.

Punë dore

10 vite

Rr. Ramadan Ferizi, 33

Thumbnail

Fahrije Xhemajli B.I

Punë dore

20 vite

Rr. Rrezak Shala

Thumbnail

DPZ MODEL

Kapela punues

55 vite

Rr. Besim Rexhepi

Thumbnail

Ferat Topalli B.I

Këpucëtar

55 vite

Rr. Besim Rexhepi

Thumbnail

Isma Balija B.I

Rrobaqepës

20 vite

Rr. 12 Qershori

Thumbnail

Indire Ademi B.I

Rrobaqepës

10 vite

Rr. Motrat Qiriazi

Thumbnail

Xhemil Ismani B.I.

Pirograf

23 vite

Rr. Tefik Mustafa

Thumbnail

Xhenete Fashion Shpk

Rrobaqepës

5 vite

Rr. Vllezerit Gervalla

Thumbnail

Burim Nuredini B.I.

Rrobaqepës

35 vite

Rr. Deshmoret e Kombit

Thumbnail

Rrobaqeps Fati Shpk

Rrobaqepës

6 vite

Rr. Naim Beka

Thumbnail

Lamida

Rrobaqepës

42 vite

Rr. Naim Beka

Thumbnail

Nadire Kololli B.I

Rrobaqepës

40 vite

Rr. Munish Ramadani - Balaj

Thumbnail

Anjeza Fashion

Rrobaqepës

1 vit

Rr. Rilindja Kombtare - Balaj

Thumbnail

Ibo Tex

Rrobaqepës

5 vite

Rr. Gursel dhe Bajram Sylejmani

Thumbnail

Flora Design

Rrobaqepës

1 vit

Rr. Tony Blair

Thumbnail

Lendida Hasani B.I.

Rrobaqepës

6 vite

Rr. Naim Beka

Thumbnail

HAJRIJE NEZIRI B.I.

Rrobaqepës

26 vite

Rr. Naim Beka

Thumbnail

Losi Lejla

Rrobaqepës

6 muaj

Rr. Enver Topalli

Thumbnail

Sanije Syla B.I.

Rrobaqepës, Veshje, Veshje Kombëtare

10 vite

Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani

Thumbnail

Teuta Ukshini B.I.

Rrobaqepës

24 vite

Rr. Bajram dhe Gursel Sylejmani

Thumbnail

Fifa Selimi B.I.

Rrobaqepës

4 vite

Rr. 12 Qershori

Thumbnail

Hidajete Krenzi B.I.

Zdrukthëtari

3 vite

Rr. Tomas Mandela

Thumbnail

Dpz Urata

Rrobaqepës

13 vite

Rr. Deshmoret e Kombit

Thumbnail

Dpt Lavdia

Rrobaqepës

9 vite

Deshmoret e Kombit

Thumbnail

Eli

Rrobaqepës, Veshje, Veshje Kombëtare

30 vite

12 Qershori

Thumbnail

V.M TEX SHPK

Rrobaqepës

20 vite

Rr. Driton Islami

Thumbnail

Freskim Tahiri B.I.

Disenjatorë, Rrobaqepës, Shtëpi e Modës

6 vite

Rr. Idriz Islami

Thumbnail

Mishirete Topalli B.I.

Rrobaqepës

30 vite

Gjon Sereqi

Thumbnail

DPZ Mili 1

Rrobaqepës

20 vite

Gjon Sereqi

Thumbnail

DPZ Tina

Hekrari, Metal Punues

40 vite

Gursel dhe Bajram Sylejmani

Thumbnail

Homies’s Atelier

Instrumente Muzikore

6 muaj

Kemajl Hetemi

Thumbnail

Nerimane Bilalli

Rrobaqepës

2 vite

Naim Beka

Thumbnail

Tefik B. Isufi

Zdrukthëtari

60 vite

Pjeter Budi

Thumbnail

Zdrukthtaria Vllezerit Gjergji

Zdrukthëtari

37 vite

Jozef Joe Biden, Bibaj

Thumbnail

Bashkim Nuredini B.I.

Rrobaqepës

29 vite

Vllezerit Gervalla

Thumbnail

Ajlina Kadriu

Rrobaqepës

3 vite

Rexhep Bislimi

Thumbnail

Amelia

Rrobaqepës

15 vite

12 Qershori

Thumbnail

Selvete Koxha B.I

Rrobaqepës, Veshje

35 vite

12 Qershori

Thumbnail

ALK shpk

Farkatar

15 vite

Driton Islami

Thumbnail

Feride Ismajli B.I

Rrobaqepës

50 vite

Gjergj Seriçi

Thumbnail

Elfije Musa B.I

Punë dore

10 vite

12 Qershori

Thumbnail

Beka Group SHPK

Rrobaqepës

5 vite

Kemajl Hetemi

Thumbnail

Moda – R Shpk

Rrobaqepës

60 vite

Gjon Sereçi, nr. 6

Thumbnail

TOP Osman Pregadini

Rrobaqepës

62 vite

Gjon Sereçi

Thumbnail

DPZ Ylli

Këpucëtar

50 vite

Ahmet Kaçiku

Thumbnail

DPZ Farkatar / Gazmend Jashari

Farkatar

100 vite

Ramadan Rexhepi

Thumbnail

Esteta DPZ

Rrobaqepës

60 vite

William Walker

Thumbnail

TIXHJA SHPK (Aj-Fer)

Rrobaqepës

Robert Dole

Thumbnail

DPZ Melka

Rrobaqepës

1992

12 Qershori

Thumbnail

Lon-ton DPZ

Rrobaqepës

2001

12 Qershori

Thumbnail

Shpresa D.P.Z

Rrobaqepës

2001

12 Qershori

Thumbnail

Faruk Bajrami B.I

Llamarinë

40 vite

Enver Topalli, nr 23

Thumbnail

Medina – L

Lëkurpunues, Lodra, Tupana

150 vite

Enver Topalli, nr 59

Thumbnail

N.P.SH. “Luli”

Rrobaqepës

01/09/1983

Hamëz Jashari

Thumbnail

Këpucëtar DINI SH.P.K

Këpucëtar

Më shumë se 50 vite

12 Qershori

Thumbnail

N.T.P OSMANI

Rrobaqepës

Para 50 viteve

12 Qershori nr

Thumbnail

D.P.Z “Sharr”

Farkatar

1940

Enver Topalli, nr 70

X